Cardinale Resort

Pensiunea Cardinale îți pune la dispoziție camere spațioase, single (3 camere), duble (8 camere) sau chiar apartamente (unul singur) decorate în mod unic în stilul butique hotel. Masa se poate servi la Restaurantul Cardinale, un alt loc special conceput mai ales pentru iubitorii de finețe și mâncare în stil mediteranean, de aceea asigurăm autenticitatea gusturilor, calitatea și naturalețea ingredientelor.

Saună, ciubăr și piscină exterioară

Și asta nu e tot, pentru că ne dorim ca vizitatorii noștri să aibă parte de cele mai bune experiențe, de relaxare și distracție maximă, de aceea complexul Cardinale dispune de saună, ciubăr și piscină exterioară orientată către oraș. 

În ceea ce privește organizarea evenimentelor, acestea sunt regizate și desfășurate în armonie cu dorințele clienților noștri cu implicare și dăruire totală din partea echipei Cardinale. Totul se pune în scenă în funcție de specificul fiecărui eveniment, în care totul este personalizat și adus la nivel de artă, iar noi venim cu cele mai bune și autentice soluții 

BENEFICII

WiFi Gratuit

Mic dejun inclus la toate camerele cu produse naturale, de calitate

Restaurantul Cardinale – pentru prânz și cină

Halat, prosop și produse de igienă la fiecare cameră.

Saună și Jacuzzi

Piscină cu apă sărată și încălzită (în sezonul estival)